Kultúra

Online folyóiratot indított a szentesi Koszta József Múzeum

Online folyóiratot indított a szentesi Koszta József Múzeum

2019. július 4., csütörtök
Online folyóiratot indított a szentesi Koszta József Múzeum

Megjelent a Koszta József Múzeum online folyóirata, a Bonus Nuntium - tájékoztatott Farkas László Róbert múzeumigazgató, főszerkesztő.

Az igazgató szerint vidéki, nem fővárosi kismúzeumkén nem keveset haladtak előre azzal is, hogy a helyi illetőségű témák mellett olyan mértékadó szerzők is szerepet kaphattak és kaphatnak a jövőben is náluk, akik eddig nem álltak kapcsolatban intézményünkkel. - Öröm, hogy írtak nálunk fiatal kutatók: a szentesi és a szegedi levéltár munkatársai. Megtisztelő, hogy a szegedi Móra Ferenc Múzeum tudományos igazgatóhelyettese, Dr. Medgyesi Konstantin is elküldte dolgozatát szerkesztőségünknek, és a Nemzeti Emlékezet Bizottságának kutatója, Dr. Csatári Bence is érdemesnek találta arra műhelyünket, hogy témájával gazdagítsa első lapszámunkat. De ugyanúgy érdekesség és csemege, hogy a Szent Anna plébánia vezetője, Dr. Gruber László Atya, a vatikáni egyetemen doktorált lelkipásztor is megosztotta gondolatait az olvasókkal a Bonus Nuntiumon keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.