Közélet

Mentőorvosi autó szenvedett balesetet a Kossuth Lajoson

Mentőorvosi autó szenvedett balesetet a Kossuth Lajoson

2019. július 14., vasárnap
Mentőorvosi autó szenvedett balesetet a Kossuth Lajoson

A Damjanich utcából hajtott ki egy autó a megkülönböztető jelzést használó mentőorvosi autó elé – számolt be a Délmagyar.

Összeütközött két személyautó vasárnap kora délelőtt Szeged belvárosában, a Kossuth Lajos sugárút és a Teréz utca kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a Kossuth Lajos sugárút érintett szakaszát félpályán lezárták - közölte a Katasztrófavédelem.

A rendőrség sajtóügyeletétől megtudtuk, az Izabella híd felé tartott megkülönböztető jelzéssel a mentőorvosi autó és az őt kísérő mentőautó, amikor a Damjanich utcából kihajtott egy másik autó. Hogy elkerüljék az ütközést, a mentőorvosi autó félrekormányzott, és a szembe sávban egy lámpánál várakozó Mercedesnek ütközött frontálisan. Az elsődleges információk szerint a mentősök könnyebben megsérültek.

Fotó: Kuklis István / Délmagyar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.