Közélet

Márki-Zay Péter lenácizza politikai ellenfeleit

Márki-Zay Péter lenácizza politikai ellenfeleit

2019. július 17., szerda
Márki-Zay Péter lenácizza politikai ellenfeleit

A polgármester oldalán adott válaszában (reakciójában?) – miközben Grezsa István az óriásplakátok leszedését kéri és békés hangnemre, a megosztottság felszámolására szólít fel – gyakorlatilag lenácizza a fideszeseket és előrántja korábbi mondatait, nem kimondottan a békére törekvés jegyében - írja a Vásárhely24.

Terjedelmes posztban reagált Márki-Zay Péter vásárhelyi polgármester Grezsa István polgármesterjelölt tegnapi videójára, amelyben Grezsa többek között békés, pozitív, személyeskedéstől mentes kampányról beszélt, valamint az óriásplakátok levételét kérte. Márki-Zay Péter írásában egyenesen lenácizza a fideszeseket. Sőt azt írja, Grezsának annyi köze van a plakátokhoz mint a náci párt tagjainak a népirtáshoz, vagy mint a munkásőröknek a szovjet megszálláshoz. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.