Közélet

Hamarosan rajtol a szegedi sör- és utcazenei fesztivál

Hamarosan rajtol a szegedi sör- és utcazenei fesztivál

2019. július 2., kedd
Hamarosan rajtol a szegedi sör- és utcazenei fesztivál

Július 12-én kezdődik a három napon át tartó Nemzetközi Sörfesztivál és Utcazene Fesztivál,amit a szegedi Dugonics téren rendeznek.

A Tisza Expo Zrt. szervezésében nyarán ötödik alkalommal kerül megrendezésreSzegedena Nemzetközi Söröm fesztivál, ahol magyar- és külföldi sörfőzdék is megjelennek és bemutatják az érdeklődők számára sörkülönlegességeiket. A háromnapos rendezvény során olyan kézműves sörkülönlegességeket kóstolhatnak meg a fesztiválra kilátogatók, amelyeket csak nagyon ritka esetekben találnak meg a boltok polcain vagy a vendéglátóhelyeken. Mindhárom napon a tematikához megfelelően szeretnék bemutatni a sörkultúrát. A rendezvényen nagy hangsúlyt fektetnek a sörgasztronómiára és -különlegességekre, valamint a hozzájuk megfelelően párosított ételekre. A rendezvényt tavaly kötötték össze először az Utcazene Fesztivállal, aminek 500 000 Ft a fődíja és idén 130 zenész érkezik az ország minden tájáról, hogy 3 napon át 11 helyszínen adják elő a különböző stílusú produkciókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.