/

Előbb pénzt kért, majd feltörte ismerőse kocsiját egy tömörkényi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki feltörte ismerőse autóját a városban.

A megalapozott gyanú szerint a 46 éves elkövető június 20-án délután kereste fel a csongrádi ismerősét, akitől kölcsön szertett volna kérni. A sértett százezer forintot adott át neki, amit a házuk előtt parkoló autóból vett ki. Ezután a tömörkényi gyanúsított hazautazott.

Éjjel azonban kocsiba ült, visszament a csongrádi ingatlanhoz és feltörte az ott parkoló gépjárművet. Kivette abból ismerőse maradék készpénzét, valamint egy mélysugárzó hangszórót erősítővel, majd távozott. A sértett másnap vette észre a feltört járművet, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Előző sztori

Száz éve alakult meg a harmadik szegedi ellenkormány

Következő sztori

Anna fürdő: megoldás nincs, PR-szöveg van