Hírzóna

Előbb pénzt kért, majd feltörte ismerőse kocsiját egy tömörkényi férfi

Előbb pénzt kért, majd feltörte ismerőse kocsiját egy tömörkényi férfi

2019. július 15., hétfő
Előbb pénzt kért, majd feltörte ismerőse kocsiját egy tömörkényi férfi

A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki feltörte ismerőse autóját a városban.

A megalapozott gyanú szerint a 46 éves elkövető június 20-án délután kereste fel a csongrádi ismerősét, akitől kölcsön szertett volna kérni. A sértett százezer forintot adott át neki, amit a házuk előtt parkoló autóból vett ki. Ezután a tömörkényi gyanúsított hazautazott. Éjjel azonban kocsiba ült, visszament a csongrádi ingatlanhoz és feltörte az ott parkoló gépjárművet. Kivette abból ismerőse maradék készpénzét, valamint egy mélysugárzó hangszórót erősítővel, majd távozott. A sértett másnap vette észre a feltört járművet, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen. A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.