Hírzóna

Bíróság előtt a szegedi pedofil

Bíróság előtt a szegedi pedofil

2019. július 3., szerda
Bíróság előtt a szegedi pedofil

A Szegedi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állítja azt a férfit, aki júniusban két szegedi játszótéren gyerekek előtt mutogatta magát.

A vád szerint az ötvenkét éves férfi június 10-én, este hat óra körül, az egyik játszótéren leült a földre, majd szeméremsértő módon láthatóvá tette magát. A vádlott cselekményét az ott játszó gyerekek észrevették, ekkor a vádlott távozott. A vádlott három nappal később, június 13-án, délután kettő körül egy másik játszótéren egy padon ülve, hasonlóan cselekedett. A gyerekek észrevették, majd miután egyikük rászólt, a cselekményt abbahagyta.

A Szegedi Járási Ügyészség a férfit szeméremsértés vétségével vádolja. A férfit a cselekmény elkövetése során tetten érték, valamint beismerő vallomást tett, ezért gyorsított eljárásban állítja az ügyészség a vádlottat a Szegedi Járásbíróság elé a mai napon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.