Közélet

Vízelvezetés hiányzik a Nádas utcáról, a Makkoserdő sorról útburkolati jel és rendes parkoló

Vízelvezetés hiányzik a Nádas utcáról, a Makkoserdő sorról útburkolati jel és rendes parkoló

2019. június 17., hétfő
Vízelvezetés hiányzik a Nádas utcáról, a Makkoserdő sorról útburkolati jel és rendes parkoló

Közlekedni lehet, de parkolni csak nehézkesen és bosszantóan a Makkoserdő soron – panaszkodott olvasónk. Levelében arra is felhívta a figyelmet, a közeli Nádas utcán teljes hosszban lenne igény az úttest és főként a csapadékelvezetés kialakítására.

"Hosszasan tudnám sorolni, hogy milyen problémákkal kell szembesülni, ha a Makkoserdő sor és a Nádas utca környékén közlekedik autóval az ember" – kezdte felsorolását olvasónk, aki nem járult hozzá neve közzétételéhez.

"Először is, miért nem lehet a Makkoserdő sor 36 és 42 közötti parkolási rendet normalizálni?" – fakadt ki. "Gyalogosan nem lehet közlekedni, de az autósok meg nem hajlandóak és nem is képesek úgy parkolni, hogy mindenkinek jó legyen, mert annyira keskeny a parkolásra kialakított szakasz, amin semmilyen jelzés sincs, mert kaviccsal van felszórva" – részletezte. A körülményeket nehezíti, hogy a Makkoserdő sor és a Nádas utca találkozásánál egy körülbelül tíz méteres szakaszon közel használhatatlan a járda.

Úgy véli, a Makkoserdő sor forgalmas útszakasza a városnak annak ellenére, hogy lakóövezetről van szó. "Az útburkolati jelek pedig már nagyjából egy éve hiányoznak. Kiváló hatékonyságú, ezzel együtt bosszantó fekvőrendőrök dobálják az autókat, miközben a reggeli és a délutáni csúcsban a Tarjánból és oda közlekedő forgalom csakúgy hömpölyög" – bosszankodott.

Ősszel így nézett ki a Nádas utca. Fotó: olvasónk
"Aszálykor" így néz ki a Nádas utcai ideiglenes esővíztározó. Fotó: Kovács Ferenc

"Persze a Nádas utca felé lehet kerülni, ahol szépen megcsinálták az úttest szélén a csapadékelvezetést. A gond csak az, hogy valamiért a Csongrádi sugárút felőli vége kimaradt a jóból" – mondta. A problémáról fotót is mellékelt, az úttest mentén óriási tócsa állt az őszi esőzések ideje alatt. Az egyébként megfelelő minőségű útburkolat hirtelen, egy méteren belül a teljesen leromlott, buckás aszfaltra vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.