Vízelvezetés hiányzik a Nádas utcáról, a Makkoserdő sorról útburkolati jel és rendes parkoló

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
cof

Közlekedni lehet, de parkolni csak nehézkesen és bosszantóan a Makkoserdő soron – panaszkodott olvasónk. Levelében arra is felhívta a figyelmet, a közeli Nádas utcán teljes hosszban lenne igény az úttest és főként a csapadékelvezetés kialakítására.

“Hosszasan tudnám sorolni, hogy milyen problémákkal kell szembesülni, ha a Makkoserdő sor és a Nádas utca környékén közlekedik autóval az ember” – kezdte felsorolását olvasónk, aki nem járult hozzá neve közzétételéhez.

“Először is, miért nem lehet a Makkoserdő sor 36 és 42 közötti parkolási rendet normalizálni?” – fakadt ki. “Gyalogosan nem lehet közlekedni, de az autósok meg nem hajlandóak és nem is képesek úgy parkolni, hogy mindenkinek jó legyen, mert annyira keskeny a parkolásra kialakított szakasz, amin semmilyen jelzés sincs, mert kaviccsal van felszórva” – részletezte. A körülményeket nehezíti, hogy a Makkoserdő sor és a Nádas utca találkozásánál egy körülbelül tíz méteres szakaszon közel használhatatlan a járda.

Úgy véli, a Makkoserdő sor forgalmas útszakasza a városnak annak ellenére, hogy lakóövezetről van szó. “Az útburkolati jelek pedig már nagyjából egy éve hiányoznak. Kiváló hatékonyságú, ezzel együtt bosszantó fekvőrendőrök dobálják az autókat, miközben a reggeli és a délutáni csúcsban a Tarjánból és oda közlekedő forgalom csakúgy hömpölyög” – bosszankodott.

Ősszel így nézett ki a Nádas utca. Fotó: olvasónk
“Aszálykor” így néz ki a Nádas utcai ideiglenes esővíztározó. Fotó: Kovács Ferenc

“Persze a Nádas utca felé lehet kerülni, ahol szépen megcsinálták az úttest szélén a csapadékelvezetést. A gond csak az, hogy valamiért a Csongrádi sugárút felőli vége kimaradt a jóból” – mondta. A problémáról fotót is mellékelt, az úttest mentén óriási tócsa állt az őszi esőzések ideje alatt. Az egyébként megfelelő minőségű útburkolat hirtelen, egy méteren belül a teljesen leromlott, buckás aszfaltra vált.

Előző sztori

Bemutatta új utánpótlás szakmai igazgatóját a Pick Szeged

Következő sztori

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog

Legutóbbi hasonló cikkek

Az országutak vándorai Dorozsmán

A hatalmas gépördögök szerelmesei számos program között válogathattak a hétvégi rendezvényen. Kamionos felvonulás, terepügyességi versenyek mellett…