Szórakozás

Új helyszínen rendezik meg a Deja Vu Fesztivált

Új helyszínen rendezik meg a Deja Vu Fesztivált

2019. június 3., hétfő
Új helyszínen rendezik meg a Deja Vu Fesztivált

A magas tiszai vízállás miatt megváltozott a Deja Vu Fesztivál helyszíne.

A szervezők nevében Kisházi Sándor közölte, a fesztivált eredetileg a Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman területére tervezték, de a Tisza vízállása miatt hétfőn úgy döntöttek, máshová viszik a háromnapos zenei rendezvényt. Az új helyszín a Postás-sporttelep, amely a Dorozsmai út 18. szám alatt található. A helyszínváltozással kapcsolatban fontos információ, hogy a Postás-sporttelepre ingyenes buszok szállítják majd a fesztiválozókat. A fesztivál a 90-es évek sztárjait hozza el Szegedre, így a többi között fellép majd a Brooklyn Bounce, a Eifel 65, a 2 Unlimited, az East 17 és a Fun Factory. A június 7-től 9-ig tartó fesztivál részletes programja és a jegyinformációk

ide kattintva

érhetők el.

Frissítés 15:45-kor:

A szervezők közleményükben azt írják, bár az infrastruktúra és a show-elemek villámgyors átköltözése nem kis kihívás, rengeteg lehetőséget tartogat, a Deja Vu kreatív csapata egy extravagáns partiarénát álmodott meg a Dorozsmai úti, hatalmas területre, rengeteg extravagáns showelemmel és őrületes látványvilággal. A fesztivált minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi, az utolsó darabig elfogyott bérletek után a pénteki és szombati napijegyek is sold out közelben vannak.

Frissítés 16:50-kor:

Telefonon sikerült elérnünk a szervezőket. Kisházi Sándor programmenedzser elmondta, kedden fogják nyilvánosságra hozni, hogy a buszok, amelyek ingyenesen szállítják majd a fesztiválozókat, honnan és mikor fognak indulni. Kisházi hozzátette, a múlt hét közepén még úgy tűnt, hogy meg lehet oldani a fesztivál biztonságos megszervezését az eredeti helyszínen, hétfőre azonban már biztossá vált, hogy költözni kell, mert a Tisza nagyon alámosta a partfürdő területét. A Dorozsmai úti Postás-sportteleppel mint új helyszínnel kapcsolatban elmondta, füstágyúkkal és lángoszlopokkal fogják hangulatossá varázsolni a területet. A nagyszínpad mindkét oldalán lesznek vendéglátós pultok, és az áramellátás is biztosított, így nem lesz szükség aggregátorokra. A fellépők tekintetében nincs változás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.