Közélet

Több mint száz oldtimer vonult fel Vásárhelyen

Több mint száz oldtimer vonult fel Vásárhelyen

2019. június 18., kedd
Több mint száz oldtimer vonult fel Vásárhelyen

A vártnál is nagyobb résztvevői létszámmal zajlott le a Citroënek XIV. Országos Találkozója Hódmezővásárhelyen és Mártélyon a hétvégén.

A Citroën 100. születésnapján 120 autó gyűlt össze Hódmezővásárhely főterén, a Kossuth téren, ahol a hőség ellenére is sokan kilátogattak az autókat megcsodálni. A közönség szavazata alapján a legszebb autóval a makói Bálint Zoltán érkezett. (1928-as Citroen AC 4 ) A résztvevők szavazata alapján a legszebb Oldtimer: Dr. Rosztóczy András B10-ese lett (1925) , a Legszebb Kacsa, a szegedi Törteli Kristófé, a legszebb junior Dr. Ruzicska Zsolt DS3-a, a legszebb hidraulikus pedig egy csodás GS lett. A legmesszebbről Belgiumból érkeztek, a legfiatalabb részvevő a 9 hónapos Papp Lilla, aki anyukája Kacsájában még a felvonuláson is részt vett.

(Kiemelt kép: Vári Dénes)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.