Közélet

Pedofil garázdálkodik a szegedi játszótereken?

Pedofil garázdálkodik a szegedi játszótereken?

2019. június 12., szerda
Pedofil garázdálkodik a szegedi játszótereken?

A Szegedi szülők fóruma nevű Facebook-csoportban az egyik felháborodott szülő jelezte, hogy a Búvár-tó melletti játszótéren gyermeket molesztált egy pedofil.

A bejegyzés szerint tegnap délután öt óra körül a Búvár-tó melletti játszótéren egy biciklis öregember odament a gyerekekhez. Az illető folyamatosan figyelte a szülőket majd kivárta a megfelelő alkalmat és az egyik kislányt felemelte a mellénél fogva. Ezt követően felhúzott térddel leült a gyerekekkel szembe. Nem sokkal később a fiúk odaszaladtak a szülőkhöz és közölték, hogy a férfi elővette az erektilis állapotba került nemi szervét. Mire a felháborodott szülők odaértek volna, a pedofil már eltekert a kerékpárjával. A szülő leírása alapján az ötven körüli férfi inget és térd feletti rövidnadrágot viselt. A kerékpárja hátsó csomagtartóján mindkét irányba lelógó táska volt.

(Kiemelt képünk illusztráció, forrása:Northfoto)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.