Hírzóna

Négy fiatal segítséget ajánlott, de meglopott egy idős mindszenti asszonyt

Négy fiatal segítséget ajánlott, de meglopott egy idős mindszenti asszonyt

2019. június 30., vasárnap
Négy fiatal segítséget ajánlott, de meglopott egy idős mindszenti asszonyt

Segítség ürügyén csengetett be négy fiatal egy idős nőhöz Mindszenten, majd egyikőjük elvitte a pénztárcáját, valamint a mobiltelefonját. Lopás miatt kell felelniük - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövetők június 24-én délután csöngettek be az idős asszonyhoz, mert állításuk szerint valaki széthordta a családi ház előtt lévő téglarakást. A fiatalok felajánlották a segítségüket, de munka közben elterelték az asszony figyelmét. Eközben az egyikőjük bement az ingatlanba, és a hálószobában álló szekrényből kivett egy mobiltelefont, valamint egy pénztárcát, a benne lévő 30 000 forint készpénzzel együtt. Ezt követően visszament a társainak segíteni. A sértett csak később vette észre telefonja és tárcája hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen. A helyszínre érkező nyomkövető kutya segítségével a nyomozók a feljelentést követően néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.