Hírzóna

Karbantartás lesz az útdíjfizetési rendszerben vasárnap 

Karbantartás lesz az útdíjfizetési rendszerben vasárnap 

2019. június 21., péntek
Karbantartás lesz az útdíjfizetési rendszerben vasárnap 

Az útdíjfizetés rendszerében június 23-án, vasárnap hajnalban 1 órától 5 óráig informatikai rendszerfejlesztést hajtanak végre, ebben az időszakban a megszokott szolgáltatások átmenetileg nem lesznek elérhetők - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) pénteken az MTI-vel.

A tervezett karbantartás az autópálya-matricával, a viszonylati jeggyel közlekedő és a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket egyaránt érinti. A jelzett időszakban többek között nem lehet majd vásárlást kezdeményezni, egyenleget feltölteni, korlátozottan működik majd az ügyfélszolgálat, így a pótdíjügyintézés is szünetel. A fedélzeti eszközzel közlekedők útdíjbevallásait, megfelelő egyenleg esetén, a karbantartást követően befogadják. A NÚSZ Zrt. felhívja a figyelmet arra, hogy a fizetős útszakaszokat a karbantartás ideje alatt sem lehet ingyenesen igénybe venni. Az úthasználati jogosultságot (e-matrica, e-útdíj) érdemes a karbantartási időszakot megelőzően, előre megváltani az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban vagy viszonteladó partnereinél.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.