Közélet

Ilyen Szeged tortája a levegőből - videó!

Ilyen Szeged tortája a levegőből - videó!

2019. június 27., csütörtök
Ilyen Szeged tortája a levegőből - videó!

Nyáron is pezseg a kulturális élet Szegeden: friss videóban mutatják be a Klauzál téri „Torta” interaktív játékait és kisfilmjét, valamint ajándék tárlatvezetésekkel várják az érdeklődőket minden szombaton és vasárnap a Fekete házban.

Nyáron is várják az érdeklődőket izgalmas kulturális programok a szegedi belvárosban. A Klauzál téri Interaktív élménytérről egy friss videót készített a Móra Ferenc Múzeum, melyben röviden bemutatják, milyen izgalmas digitális játékokkal játszhatnak a látogatók a „Tortában”: hőlégballont, halat és hajókat lehet életre kelteni és a szegedi belvárost is be lehet rendezni egy digitális terepasztalon. Emellett egy tartalmas, friss, Szeged történetét bemutató filmet is megtekinthetnek az érdeklődők. A Fekete házban továbbra is látogatható a Szeged történetét bemutató kiállítás, melyen minden szombaton és vasárnap ajándék tárlatvezetéseket tartanak. A vezetések mindkét nap 16 órakor kezdődnek, és bárki részt vehet rajtuk megváltott belépőjeggyel. A belépőjegy pedig nem csak a Fekete házba, hanem a „Tortába” és a Kass Galériába is érvényes. https://www.youtube.com/watch?v=QWmEE-l9WOY&feature=youtu.be

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.