//

Egyre népszerűbb az apátfalvi sportcsarnok

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Átadása után egyre népszerűbb az apátfalvi sportcsarnok, s nem csupán a helyiek, hanem az ország számos településén is – számolt be a Rádió7.

Szekeres Ferenc polgármester a rádiónak elmondta: a több mint 900 millió forintból megépített létesítménynek köszönhetően a község felkerült a sporttérképre. A csarnok számos megyei, térségi és országos sporteseménynek adott már otthont, de külföldi klubok is pályára léptek itt. A létesítménynek köszönhetően pedig megalakult a felnőtt kézilabda csapat után az ifjúsági is, így már helyben történik az utánpótlás nevelése.

Szekeres Ferenc kitért arra is, hogy a sportoláson kívül a kulturális élet fontos helyszíne is a csarnok. Ugyanis számos községi, illetve iskolai és óvodai eseményt is rendeztek már a falai között. Az apátfalviak a magukénak érzik a létesítményt, így folyamatosan fejlesztik, csinosítják. Legutóbb egy kis parkot létesítettek előtte, melyben a Start Közmunkaprogram keretében az önkormányzat saját üzemeiben gyártott padokat, virágládákat és szemeteseket raktak ki.

Előző sztori

A szemetelők eltűntek, csak hajléktalanok maradtak a Bertalan híd alatt

Következő sztori

Kerítésre dőlt egy fa Makón