Sport

Biztos lesz Barcelona-MOL-Pick Szeged a következő szezonban

Biztos lesz Barcelona-MOL-Pick Szeged a következő szezonban

2019. június 25., kedd
Biztos lesz Barcelona-MOL-Pick Szeged a következő szezonban

A júniusban ezüstérmes Telekom Veszprém a második, az előző idényben negyeddöntős MOL-Pick Szeged pedig az ötödik kalapból várja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolását.

Az európai szövetség (EHF) honlapja szerint az első kalapba a címvédő észak-macedón HK Vardar és a francia Paris Saint-Germain került, a Veszprém a spanyol Barcelonát kerüli el biztosan a bécsi sorsoláson. A szegediek - akiket legutóbb a Vardar búcsúztatott - az ötödik kalapban az ukrán Motor Zaporizzsjával kerültek egy párba, az is száz százalék, hogy a Veszprémet elkerüli a Szeged, de a Barcelonával egy csoportban fog szerepelni. A sorsolást - melyen azonos nemzetbeliek nem kerülhetnek ugyanabba a csoportba - csütörtökön 18 órától rendezik. A BL-csoportkör első mérkőzéseit szeptember 11. és 15. között játsszák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.