Bennmaradt az élvonalban a Szent Mihály

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szent Mihály női labdarúgócsapata 4-1-re legyőzte a MOL Vidit, ezzel összesítésben 10-2-re megnyerte a JET-SOL Női Liga osztályozóját. Hódi Mihály, a szegediek vezetőedzője elégedett az eredménnyel, jövőre azonban szeretné, ha a középmezőnyben végezne a csapata.

– Előzetesen nem gondoltuk volna, hogy ilyen könnyű lesz a párharc, de azt tudtuk, hogy mi vagyunk az esélyesebbek – kezdte Hódi Mihály, a Szent Mihály vezetőedzője. – Még mindig nem vettük fel azt a ritmust, amiben játszani szeretnénk, de már sokkal előrébb tartunk, mint egy évvel ezelőtt. Igazából ennek is köszönhető az osztályozón aratott siker – tette hozzá.

Hódi elmondta, az idény előtt a bennmaradást tűzték ki célul, a következő szezonban megcélozzák a középmezőnyt, ennek érdekében nyáron megerősítik a keretet.

– Magyarországon szinte lehetetlen hazai játékost igazolni. Külföldi játékost csak akkor szerződtetünk, hogyha jobb, mint a magyar. Emellett az is fontos szempont, hogy az utánpótlásból felkerülő játékosok, hozzáállásban, mentalitásban és tudásban is példát vehessenek a légiósoktól – zárta gondolatait a tréner.

JET-SOL Női Liga osztályozó, második mérkőzés
Mol Vidi FC – Szent Mihály 1-4

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó. Vezette: Juhász Dávid (Kovács Gábor, Gyürüsi Péter).
Mol Vidi FC: Kollár (Németh, a szünetben) – Orgoványi, Trampler, Szabó I B., Jánosi, Szabó II. B. (Gergics, a szünetben), Földvári, Császár (Kántor, 72.), Szehofner, Janus (Pécsi, a szünetben), Romanoczki. Edző: Gajdóczi Tibor.
Szent Mihály: Skoric (Jankulár, 72.) – Miron, Boros, Szil (Zimányi Kovács, 59.), Görög, Koprena, Bartalis, Temesváry (Sávai, a szünetben), Lipták (Vass, 72.), Micic, Török. Edző: Hódi Mihály.
Gól: Trampler (65.), ill. Lipták (5.), Bartalis (21.), Boros (23.), Zimányi Kovács (74.).
Összesítésben: 10-2 a Szent Mihálynak.

Előző sztori

Erre készülni kell – idén is pezseg a nyárban Szeged

Következő sztori

Gyerekek előtt székelt egy hajléktalan a Honvéd téren