Sport

Bennmaradt az élvonalban a Szent Mihály

Bennmaradt az élvonalban a Szent Mihály

2019. június 16., vasárnap
Bennmaradt az élvonalban a Szent Mihály

A Szent Mihály női labdarúgócsapata 4-1-re legyőzte a MOL Vidit, ezzel összesítésben 10-2-re megnyerte a JET-SOL Női Liga osztályozóját.

Hódi Mihály, a szegediek vezetőedzője elégedett az eredménnyel, jövőre azonban szeretné, ha a középmezőnyben végezne a csapata.

- Előzetesen nem gondoltuk volna, hogy ilyen könnyű lesz a párharc, de azt tudtuk, hogy mi vagyunk az esélyesebbek – kezdte Hódi Mihály, a Szent Mihály vezetőedzője. - Még mindig nem vettük fel azt a ritmust, amiben játszani szeretnénk, de már sokkal előrébb tartunk, mint egy évvel ezelőtt. Igazából ennek is köszönhető az osztályozón aratott siker – tette hozzá. Hódi elmondta, az idény előtt a bennmaradást tűzték ki célul, a következő szezonban megcélozzák a középmezőnyt, ennek érdekében nyáron megerősítik a keretet. - Magyarországon szinte lehetetlen hazai játékost igazolni. Külföldi játékost csak akkor szerződtetünk, hogyha jobb, mint a magyar. Emellett az is fontos szempont, hogy az utánpótlásból felkerülő játékosok, hozzáállásban, mentalitásban és tudásban is példát vehessenek a légiósoktól – zárta gondolatait a tréner.

JET-SOL Női Liga osztályozó, második mérkőzés Mol Vidi FC - Szent Mihály 1-4

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó. Vezette: Juhász Dávid (Kovács Gábor, Gyürüsi Péter).

Mol Vidi FC:

Kollár (Németh, a szünetben) - Orgoványi, Trampler, Szabó I B., Jánosi, Szabó II. B. (Gergics, a szünetben), Földvári, Császár (Kántor, 72.), Szehofner, Janus (Pécsi, a szünetben), Romanoczki. Edző: Gajdóczi Tibor.

Szent Mihály:

Skoric (Jankulár, 72.) - Miron, Boros, Szil (Zimányi Kovács, 59.), Görög, Koprena, Bartalis, Temesváry (Sávai, a szünetben), Lipták (Vass, 72.), Micic, Török. Edző: Hódi Mihály.

Gól:

Trampler (65.), ill. Lipták (5.), Bartalis (21.), Boros (23.), Zimányi Kovács (74.).

Összesítésben: 10-2 a Szent Mihálynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.