Írjon nekünk

Hírzóna

Itt a megoldás az allergiások számára!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Ön is pollenallergiától szenved? Biztosan tapasztalta már, hogy vezetés közben bágyadtabbnak érezte magát a szokásosnál, esetleg többet tüsszögött. Most mutatunk egy megoldást!

Ilyenkor, a pollenszezon közeledtével fokozottan figyelniük kell az allergiásoknak, hiszen viszkető, agyondörzsölt szemekkel vezetni rendkívül balesetveszélyes! Az autószűrők cseréje bizonyos időközönként egyébként is ajánlott, de a pollenek megjelenésével a levegőben, a pollenszűrőre kell a leginkább figyelmet fordítani.

Űzze el a polleneket!

A pollenszűrő rendeltetése, hogy megszűrje a kocsi utasterébe kerülő levegőt. Így nem csak a tüsszögést és viszketést kiváltó polleneket tartja távol, de sok más szennyezőanyagot is. Ha a szennyező gázok, úgy, mint a kén-dioxid, ózon és nitrogén-oxidok utastérbe jutását is meg akarjuk akadályozni, érdemes a manapság leginkább elterjedt aktív szenes verziókat választani. Mint minden autószűrő, úgy az idő múlásával a pollenszűrő is eltelítődik kosszal, szennyeződéssel. Minden szezon előtt ajánlott tehát új pollenszűrőt vásárolni, hogy kívül tartsuk az allergéneket autónkból. Tanácstalan, hogy milyet válasszon, segítségre lenne szüksége a választásban? Vagy már konkrét elképzelése van, de nem tudja, hol vásároljon? A szegedi Kovács Autó mindkét esetben tud segíteni!

Minőség az egészségért

Szegediként biztosan hallott már a Kovács Autóról, de a vidékiek is találkozhattak már a céggel az interneten – webáruházuknak köszönhetően. Kínálatukban a pollenszűrők teljes palettáját megtalálja, az egyszerűbb verzióktól kezdve a komolyabb, aktívszenes pollenszűrőkig. A vásárlók, de főleg az allergiától szenvedő ügyfelek egyik nagy kedvence az országban nehezen beszerezhető, kizárólag felső kategóriás autókhoz tervezett Mann FreciousPlus szűrő. Hogy miért számít úttörőnek ez a termék? A hagyományos társaihoz képest közel 100 százalékban köti meg a tüneteket kiváltó allergén anyagokat. Mindemellett még a penészgombák és a baktériumok utastérben történő elszaporodását is meggátolja.

A vásárlók szélesebb körének a Filtron Bioknight rendszerrel ellátott szűrőit ajánlják. Ezeket ugyanis gyakorlatilag minden autótípushoz be lehet szerezni, mivel a Bioknight rendszert a hagyományos és az aktívszenes verziókban is alkalmazza a gyártó. A Filtron szűrői egyaránt kiemelkedő védelmet biztosítanak a szemirritációt, tüsszögést és nyálkahártya duzzadást kiváltó allergénekkel szemben. Az említett antiallergén technológiákról a webáruház márkaleírásaiban olvashat bővebben.

Készítse fel autóját időben, még az allergiás tüneteket kiváltó növények virágzása előtt! A Kossuth Lajos sugárúton található üzletben készséggel állnak a rendelkezésére, de ha nincs ideje vagy lehetősége személyesen odalátogatni, akkor az alkatreszek.hu címen elérhető webáruházukból is könnyedén megrendelheti, amit szeretne.

Tovább olvasom

Hírzóna

Harmadszor is veszít-e a fidesz ellenes tömörülés – ezúttal Dunaújvárosban?

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Időközi országgyűlési képviselő-választást tartanak ma a Fejér megyei 4-es számú választókerületben.

Tovább olvasom

Hírzóna

Nagy erőkkel vonultak ki az egyik boszniai befogadótáborhoz a rendőrök

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Migránsok egy nagyobb csoportja kitört az egyik boszniai befogadótáborból, a helyi rendőrség nagy erőkkel vonult ki – jelentette a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna szombat délutáni műsorában.

Tovább olvasom

Hírzóna

Több mint duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Az egynapos sebészeti ellátások aránya 2010-től 2019-ig 38,3 százalékról 80 százalékra nőtt, a kórházak így egyre több beteget tudnak fogadni – írta az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Tovább olvasom

Aktuál