Hírzóna

Itt a megoldás az allergiások számára!

Itt a megoldás az allergiások számára!

2019. június 15., szombat
Itt a megoldás az allergiások számára!

Ön is pollenallergiától szenved? Biztosan tapasztalta már, hogy vezetés közben bágyadtabbnak

érezte magát a szokásosnál, esetleg többet tüsszögött. Most mutatunk egy megoldást!

Ilyenkor, a pollenszezon közeledtével fokozottan figyelniük kell az allergiásoknak, hiszen viszkető, agyondörzsölt szemekkel vezetni rendkívül balesetveszélyes! Az

autószűrők cseréje

bizonyos időközönként egyébként is ajánlott, de a pollenek megjelenésével a levegőben, a pollenszűrőre kell a leginkább figyelmet fordítani.

Űzze el a polleneket!

A pollenszűrő rendeltetése, hogy megszűrje a kocsi utasterébe kerülő levegőt. Így nem csak a tüsszögést és viszketést kiváltó polleneket tartja távol, de sok más szennyezőanyagot is. Ha a szennyező gázok, úgy, mint a kén-dioxid, ózon és nitrogén-oxidok utastérbe jutását is meg akarjuk akadályozni, érdemes a manapság leginkább elterjedt aktív szenes verziókat választani. Mint minden autószűrő, úgy az idő múlásával a pollenszűrő is eltelítődik kosszal, szennyeződéssel. Minden szezon előtt ajánlott tehát új pollenszűrőt vásárolni, hogy kívül tartsuk az allergéneket autónkból. Tanácstalan, hogy milyet válasszon, segítségre lenne szüksége a választásban? Vagy már konkrét elképzelése van, de nem tudja, hol vásároljon? A szegedi Kovács Autó mindkét esetben tud segíteni!

Minőség az egészségért

Szegediként biztosan hallott már a Kovács Autóról, de a vidékiek is találkozhattak már a céggel az interneten – webáruházuknak köszönhetően. Kínálatukban a pollenszűrők teljes palettáját megtalálja, az egyszerűbb verzióktól kezdve a komolyabb, aktívszenes pollenszűrőkig. A vásárlók, de főleg az allergiától szenvedő ügyfelek egyik nagy kedvence az országban nehezen beszerezhető, kizárólag felső kategóriás autókhoz tervezett Mann FreciousPlus szűrő. Hogy miért számít úttörőnek ez a termék? A hagyományos társaihoz képest közel 100 százalékban köti meg a tüneteket kiváltó allergén anyagokat. Mindemellett még a penészgombák és a baktériumok utastérben történő elszaporodását is meggátolja.

A vásárlók szélesebb körének a Filtron Bioknight rendszerrel ellátott szűrőit ajánlják. Ezeket ugyanis gyakorlatilag minden autótípushoz be lehet szerezni, mivel a Bioknight rendszert a hagyományos és az aktívszenes verziókban is alkalmazza a gyártó. A Filtron szűrői egyaránt kiemelkedő védelmet biztosítanak a szemirritációt, tüsszögést és nyálkahártya duzzadást kiváltó allergénekkel szemben. Az említett antiallergén technológiákról a webáruház márkaleírásaiban olvashat bővebben. Készítse fel autóját időben, még az allergiás tüneteket kiváltó növények virágzása előtt! A Kossuth Lajos sugárúton található üzletben készséggel állnak a rendelkezésére, de ha nincs ideje vagy lehetősége személyesen odalátogatni, akkor az alkatreszek.hu címen elérhető webáruházukból iskönnyedén megrendelheti, amit szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.