Hírzóna

Több éjszakai járat lesz, viszont nem lesz 13-as busz

Több éjszakai járat lesz, viszont nem lesz 13-as busz

2019. május 9., csütörtök
Több éjszakai járat lesz, viszont nem lesz 13-as busz

A móravárosiak igényeit mostohán kezeli a városvezetés, pedig az idős emberek ezzel a járattal tudnának közvetlenül eljutni a Mars térre és a 2-es kórházba - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint megváltozik a 76-os busz vonala Szentmihály irányába hétfőtől, most már a Katona József utca és a Szabadkai út között nem a Móravárosi körutat, hanem a Cserepes sort érintik majd, így a Katona József utcában található megállóhelyet megszüntetik, a Cserepes sorra helyezik át, ahol a 90-es autóbuszok szoktak megállni. A járatok menetideje egy perccel több lesz majd, a menetrend nem változik. A Mars tér irányába közlekedő járatoknál nem lesz változás. Korábban írtunk arról, hogy a Momentum több éjszakai járat indítását kezdeményezte, ezt támogatta az önkormányzat, így május 13-tól a 91E, a 92E, a 93E és a 94E jelzésű buszokból hajnali 1-kor, 2-kor és 3-kor is indul majd, a részletes menetrend a DAKK Zrt. oldalán érhető el. Mindez 10 millió forintba kerül a városnak – derült ki a pénzügyi bizottság ülésén. Érdekes viszont, hogy az önkormányzat a Momentum kérésének eleget tett, míg a KDNP 13-as busz visszaállítására tett javaslatát figyelmen kívül hagyja. További részletek

ITT

olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.