Közélet

Márki-Zay Péter már Gyurcsányéknak és a Momentumnak udvarol

Márki-Zay Péter már Gyurcsányéknak és a Momentumnak udvarol

2019. május 31., péntek
Márki-Zay Péter már Gyurcsányéknak és a Momentumnak udvarol

Márki-Zay Péter nagyon megijedhetett a hétvégi választási eredmény láttán. Az ijedtség érthető, hiszen az általa vezetett Hódmezővásárhelyen is közel 50 százalékot ért el a Fidesz, a Márki-Zay megválasztásában komoly szerepet játszó, és a közelmúltig a hódmezővásárhelyi polgármestert ezerrel támogató Jobbik pedig összeomlani látszik, és Hódmezővásárhelyen is csak 8 százalékot ért el - írja az Origo.

Annál többen szavaztak viszont itt is a Momentumra és a Gyurcsány-pártra. A lap cikke szerint így könnyen előállhat az a helyzet, hogy az ellenzék új vezető erőinek cikivé válik az egyre több botrányt felhalmozó Márki-Zay család, és kihátrálnak a polgármester mögül. Így Márki-Zay máris hatalmas és átlátszó törleszkedésbe kezdett Facebook-oldalán Gyurcsányék valamint a Momentum felé, hiszen most már az ő jóindulatukon múlik, hogy lesz-e Márki-Zay mögött összefogás. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Ujváris Sándor/MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.