Meteor

Marad a változóan felhős ég, de csapadék nem valószínű

Marad a változóan felhős ég, de csapadék nem valószínű

2019. május 12., vasárnap
Marad a változóan felhős ég, de csapadék nem valószínű

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap nyugat felől megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon és a középső országrészben éjszaka többfelé várható zápor, helyenként zivatar, ugyanakkor keleten változóan felhős lesz az ég.

A Dunántúlon folytatódik az erősen felhős vagy borult idő többfelé esővel, záporral, délután és este délnyugaton néhol zivatarral. Másutt változóan felhős lesz az ég, és főként a Duna-Tisza közén fordulhat elő helyenként zápor, északkeleten, keleten csapadék nem valószínű. Vasárnap a Dunántúlon az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik, a Nyugat-Dunántúlon viharossá fokozódik, keleten megélénkül az északkeleti szél. Zivatarok környezetében lehetnek viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap nyugaton 14, keleten 24 fok körül alakul.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.