Közélet

Így néz ki ezer motoros egyszerre a rakparton - videókkal!

Így néz ki ezer motoros egyszerre a rakparton - videókkal!

2019. május 12., vasárnap
Így néz ki ezer motoros egyszerre a rakparton - videókkal!

Sűrű kipufogógáz lepte el a Huszár Mátyás rakpartot szombat délután, amikor közel ezer motoros indult el, hogy a városon körbevezető felvonulás után a gyermekonkológia előtt álljanak meg, és adják át az összegyűlt adományt az intézménynek - számolt be a delmagyar.hu.

Idén második alkalommal rendezték meg a Nyújts Kezet Jótékonysági Motoros Felvonulást, amellyel a résztvevők a Reménysugár Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítványt támogatták. A motorosok már 14 órakor gyülekezni kezdtek.

A sport-, szupersport és túramotorok mellett, endurók, chopperek, cruiserek, Simsonok, robogók, és Harley-Davidsonok is sorakoztak. A jól ismert világjáró szegedi Babettások teljes létszámmal jelen voltak. – Itt vagyunk mind a ketten. Sajnos fogyóeszköz a Babettás – mondta Farkas Gábor, aki társával Barta Zsolttal júliusban Athénig motorozik Veszprémi Linda kétkerekűjével. Horváth Miklós komolyabb motorral érkezett.

A szervező Újvári Béla, GHOST'S MC motoros klub tagja és Erdő Anita alapítványi ügyvivő a gyülekező alatt gyűjtötte az adományokat, amelyet a motoros felvonulás után adtak át. Anita elmondta, 851 ezer 410 forint gyűlt össze, amit ultrahangos gyógyszeres inhalátor beszerzésére fordítanak majd.

(Nyitóképünk forrása: delmagyar.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.