Közélet

Idén sem drágul a közétkeztetés Nagymágocson

Idén sem drágul a közétkeztetés Nagymágocson

2019. május 3., péntek
Idén sem drágul a közétkeztetés Nagymágocson

Nagymágocson az önkormányzat 2016-ban fagyasztotta be a közétkeztetés árait. A lakosság 2016 óta ugyanannyit fizet a közétkeztetésért. Ezt a mezőgazdasági közmunkaprogram segítségével érték el - írja a Délmagyar.

– Idén sem emeltük a közétkeztetési térítési díjakat. Tartjuk a 2016-os árszintet – nyilatkozta a lapnak Szebellédi Endre, Nagymágocs polgármestere. – Ez a mezőgazdasági közmunkaprogramunknak köszönhető, amelyet 2015-ben indítottunk el. Munkatársaink sertést nevelnek. A jószágok takarmányát is a közmunkaprogramban termeljük meg. A kertészetünkben többek között paradicsomot, paprikát, leveszöldséget, borsót, hagymát és krumplit is termesztünk. Tavaly gyümölcsöst telepítettünk. Ha minden jól megy, akkor hamarosan termőre fordulnak a kis fák. Biztató a kis epreskertünk is, amelybe a palántákat lakossági felajánlásból kaptuk. A mezőgazdasági közmunkaprogram lehetővé tette, hogy befagyasszuk a közétkeztetési árakat – mondta a település vezetője. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.