Szórakozás

Halkabb lesz a makói grillfesztivál

Halkabb lesz a makói grillfesztivál

2019. május 24., péntek
Halkabb lesz a makói grillfesztivál

Egy hatósági ellenőrzés megállapította, hogy a fesztivál során a szabadidős programokra fordított idő aránya jelentősen meghaladta a szakmai programokét, s ezzel a rendezvény más elbírálás alá esik - olvasható a Délmagyar cikkében.

A lap szerinta rendezvény lebonyolítása idén rendhagyó lesz, amire nem a szervezők önszántából kerül sor. A Váll-Ker Kft. közleményt adott, amelyben azt írják, hogy egy hatósági ellenőrzés megállapította, hogy a fesztivál során a szabadidős programokra fordított idő aránya jelentősen meghaladta a szakmai programokét, s ezzel a rendezvény más elbírálás alá esik. A szervezők szeretnének ezen elvárásoknak megfelelően eljárni, ezért idén nem szervezik meg azokat a külső, utcai programokat, amelyek fesztiváljelleget kölcsönöztek a rendezvénynek. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.