/

Erre készüljünk a hétvégén a megye határátkelőin

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának közlése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul május 31. és  június 2. között Csongrád megyében.

A röszkei autópálya határátkelőhelyen pénteken a kilépő és belépő irányban a buszok és a személygépjárművek tekintetében 60-120 perces várakozás kialakulásával számolhatunk. Vasárnap elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 60-90 perc várakozás alakulhat ki. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombaton estig, és a jövő héten hétfőtől csütörtökig.

Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és a röszkei közúti határátkelőhelyeken 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban.

Csanádpalotán a pénteki, szombati napokon mindkét irányban 60-180 perces, hétfői napon belépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani a tehergépjárművek tekintetében. A személyforgalom tekintetében  pénteken és szombaton mindkét irányban 30-60 perces, vasárnap és hétfőn a belépő irányban 30-60 perces várakozással számolhatunk. Buszforgalom esetében a hétvégén a belépő és kilépő irányban is esetenként 30-90 perc várakozás alakulhat ki.

Nagylakon a személygépjárművek esetén 15-60 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 30-120 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron a személyforgalomban a hétvégén esetenként 15-60 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Előző sztori

Ökumenikus zenei fesztivált rendeznek Szegeden

Következő sztori

Lázár János: Meg kell védeni azokat, akik nem dohányoznak

Legutóbbi hasonló cikkek