Sport

Sportmenü: Hetedik kupagyőzelmére hajt a MOL-Pick Szeged

Sportmenü: Hetedik kupagyőzelmére hajt a MOL-Pick Szeged

2019. április 5., péntek
Sportmenü: Hetedik kupagyőzelmére hajt a MOL-Pick Szeged

A MOL-Pick Szeged a hétvégén a férfi kézilabda Magyar kupa négyesdöntőjében szerepel. A Szeged-Grosics és a SZEOL is idegenben játszik vasárnap. A Naturtex-SZTE-Szedeák Soporonban zárja a férfi kosárlabda NB I/A. alapszakaszát.

Kézilabda:

A Szeged hetedszer vagy a Veszprém huszonnyolcadszor. Ez a kérdés a Magyar kupa négyesdöntője előtt. Az elődöntőben a MOL-Pick Szeged a Balatonfüreddel, a Telekom Veszprém a Dabassal találkozik, így a papírforma szerint vasárnap 16 órakor a két hazai sztárcsapat mérkőzhet meg a serlegért. A PC Trade Szeged szombaton délelőtt a Szentendre otthonában lép pályára.

Kézilabda NB I/B női felnőtt-Kelet

Április 6., szombat, 11.00

Szentendrei NKE - PC Trade Szeged

Labdarúgás:

A Szeged-Grosics Akadémia Paksra látogat, a SZEOL SC pedig a Taksony vendége lesz a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 22. fordulójában.

NB III. Közép csoport 22. forduló

Április 7., vasárnap 16.00

Taksony SE – SZEOL SC

Paksi FC II. – Szeged-Grosics Akadémia

A Csongrád megyei I. osztályban a Kiskundorozsma a Szegedi VSE-t fogadja, az UTC a kiesés elől menekülő Zsombót látja vendégül,

az FK Szeged a Röszke otthonában vizitál

, a Szőreg a Bordánnyal meccsel a hétvégén.

Csongrád megyei I. osztály 22. forduló

Április 6., szombat 16.30

Kiskundorozsmai ESK – Szegedi VSE Ujszegedi TC – Zsombó SE Röszke SK – FK 1899 Szeged

Április 7., vasárnap 16.30

Szőregi RSE – Bordány SK

Kosárlabda:

Múlt héten nyolcpontos vereséget szenvedett a Falco otthonában a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda NB I. 25. fordulójában. Andjelko Mandics csapata szombaton a Sopron otthonában zárja az alapszakaszt. Az eredménytől függetlenül már biztos, hogy az alsóházban folytatja a bajnokságot a szegedi együttes.

Férfi Kosárlabda NB I/A 26. forduló

Április 6., szombat 18.00

Sopron KC – Naturtex-SZTE-Szedeák

Vízilabda:

Győzelemmel kezdte a vízilabda OB I./B felsőházi rájátszását a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat. Csányi László fiai múlt héten az ASI DSE ellen diadalmaskodtak 16–5-re az Újszegedi Sportuszodában. A szegedi pólósok szombaton 11 órakor a Debrecent látják vendégül.

Férfi Vízilabda OB I./B felsőházi rájátszás

Április 6., szombat 11.00

Szegedi FVCS – Debreceni VSE

Röplabda:

A Szegedi RSE női felnőtt csapatára két mérkőzés is vár a hétvégén: szombaton Debrecenbe, vasárnap pedig Kispestre látogatnak Tátrai Sándor tanítványai.

Női Röplabda NB II. Keleti csoport, rájátszás

Április 6., szombat 15.00

DSZC-Eötvös DSE – Szegedi RSE

Április 7., vasárnap 16.00

Kispest SE – Szegedi RSE

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.