Sport

Parrondo: Ez volt az utolsó meccsünk hazai pályán

Parrondo: Ez volt az utolsó meccsünk hazai pályán

2019. április 27., szombat
Parrondo: Ez volt az utolsó meccsünk hazai pályán

A HC Vardar Szkopje nagyarányú, 31-23-as győzelmet aratott hazai pályán a MOL-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Roberto Garcia Parrondo, az észak-macedónok vezetőedzője a mérkőzést követően úgy fogalmazott, hogy roppant értékesnek tartja ezt a győzelmet, mert csapata az utolsó hazai meccsén hatalmas szívvel játszva kiszolgálta a lelkes közönséget.

- Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen a MOL-Pick Szeged egy nagyon jó csapat, amely az egész szezon során kimagasló teljesítmény nyújtott. Rendkívül boldog vagyok, mert a játékosaim hatalmas szívvel és odaadással játszottak és sikerült kiszolgálniuk a közönségünket. Hálásan köszönöm a szurkolóinknak, hogy ilyen fantasztikus hangulatot varázsoltak az arénába – nyilatkozta a mérkőzést követően Roberto Garcia Parrondo, a Vardar Szkopje vezetőedzője. Hozzátette, nem szabad hátradőlniük, hiszen még egy nagyon nehéz meccs vár rájuk Szegeden. - Az első meccs után komoly sanszunk van arra, hogy bejussunk a Final Fourba. Szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy a visszavágón a Szeged mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megfordítsa a párharcot – mondta. Mint az ismeretes, az észak-macedón klub tulajdonosa, Szergej Szamszonyenko múlt héten bejelentette, hogy hét sikeres év után idén nyártól anyagi okok miatt nem támogatja a klubot. Parrondo a csapat körül kialakult helyzetről meglehetősen vészjóslóan nyilatkozott. - A vezetőséggel való egyeztetés során kiderült, hogy a szezon végeztével megszűnik a csapat. Ennek tükrében még értékesebbnek tartom a Szeged ellen aratott nagyarányú győzelmet, hiszen ez volt az utolsó nagy meccsünk hazai pályán – fogalmazott a 39 esztendős szakember. Hozzátette, egyelőre nem tudja, hogy hol folytatja majd a pályafutását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.