Farkas Sándor: az európai parlamenti választás sorsdöntő lesz

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára szerint az európai parlamenti (EP) választás sorsdöntő, történelmi jelentőségű, ezért mindenkit arra biztatnak, vegyen részt a voksoláson. 

Farkas Sándor vasárnap reggel az egyik szentesi piacon tartott, Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akciótervét támogató aláírásgyűjtésen újságíróknak azt mondta, meg kell őrizni a keresztény értékeket, mert nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában komoly veszélyben vannak.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus úgy fogalmazott, az az érdekünk, hogy Magyarország a magyar embereké maradjon.

“Olyan képviselőket szeretnénk az Európai Parlamentbe küldeni, akik kiállnak Magyarország érdekei mellett, nem pedig behódolnak a brüsszeli politikának” – hangsúlyozta Farkas Sándor.

Az államtitkár azt mondta: a magyar emberek olyan kiszámítható, biztonságos országban akarnak élni, amely mindenkinek megfelelő jövőképet “és nem utolsósorban jó hangulatot biztosít”.

A képviselő kifejtette, az elmúlt hetekben, hónapokban sokan visszatértek Magyarországra azok közül, akik korábban külföldre mentek dolgozni. Ebből is látszik, hogy a magyar gazdaság fejlődőképes, a fizetések emelkednek, javul a hatékonyság és a jövedelmezőség. Hozzátette: ezt a folyamatot folytatni kell, így sokan visszajönnek, hiszen Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában.

Előző sztori

Tizenhat határsértőt találtak egy kamionban Csanádpalotánál

Következő sztori

Heteken belül szabadulhat a Csillagból a skálás gyilkos