Hírzóna

Farkas Sándor: az európai parlamenti választás sorsdöntő lesz

Farkas Sándor: az európai parlamenti választás sorsdöntő lesz

2019. április 28., vasárnap
Farkas Sándor: az európai parlamenti választás sorsdöntő lesz

Az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára szerint az európai parlamenti (EP) választás sorsdöntő, történelmi jelentőségű, ezért mindenkit arra biztatnak, vegyen részt a voksoláson.

Farkas Sándor vasárnap reggel az egyik szentesi piacon tartott, Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akciótervét támogató aláírásgyűjtésen újságíróknak azt mondta, meg kell őrizni a keresztény értékeket, mert nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában komoly veszélyben vannak. A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus úgy fogalmazott, az az érdekünk, hogy Magyarország a magyar embereké maradjon. "Olyan képviselőket szeretnénk az Európai Parlamentbe küldeni, akik kiállnak Magyarország érdekei mellett, nem pedig behódolnak a brüsszeli politikának" - hangsúlyozta Farkas Sándor. Az államtitkár azt mondta: a magyar emberek olyan kiszámítható, biztonságos országban akarnak élni, amely mindenkinek megfelelő jövőképet "és nem utolsósorban jó hangulatot biztosít". A képviselő kifejtette, az elmúlt hetekben, hónapokban sokan visszatértek Magyarországra azok közül, akik korábban külföldre mentek dolgozni. Ebből is látszik, hogy a magyar gazdaság fejlődőképes, a fizetések emelkednek, javul a hatékonyság és a jövedelmezőség. Hozzátette: ezt a folyamatot folytatni kell, így sokan visszajönnek, hiszen Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.