Hírzóna

Vádat emelnek a földeáki gyújtogató ellen

Vádat emelnek a földeáki gyújtogató ellen

2019. március 11., hétfő
Vádat emelnek a földeáki gyújtogató ellen

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki tavaly szeptemberben a Földeák és Igás közötti út mellett csaknem 2400 körbálát gyújtott fel.

A rendőrségre tavaly szeptember 23-án 17 óra körül egy hivatásos vadásztól érkezett bejelentés a 4422-es út melletti tűzesetről. A katasztrófavédelem munkatársai rövid időn belül megfékezték a lángokat. A kiérkező rendőrök a helyszín közelében igazoltattak egy zavartan viselkedő földeáki férfit, akinél két öngyújtót találtak. Őt a Makói Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene jelentős kárt okozó rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.