Hírzóna

Rablás közben értek tetten egy makói tolvajt

Rablás közben értek tetten egy makói tolvajt

2019. március 25., hétfő
Rablás közben értek tetten egy makói tolvajt

A makói rendőrök befejezték a nyomozást azzal a helyi férfival szemben, aki egy lakatlan épületből akart egy légpuskát és fémhulladékot eltulajdonítani.

A megalapozott gyanú szerint a 40 éves férfi március 11-én előbb az utcai kaput, majd a bejárati ajtót befeszítve jutott be az épületbe, ahonnan egy légpuskát, valamint fémhulladékot kísérelt meg eltulajdonítani. Miközben zsákmányát az utcára hordta, a ház tulajdonosa megjelent ott és értesítette a rendőröket. A járőrök a feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A makói rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.