Közélet

Négysávosra bővítik az 5-ös főút szegedi szakaszát

Négysávosra bővítik az 5-ös főút szegedi szakaszát

2019. március 22., péntek
Négysávosra bővítik az 5-ös főút szegedi szakaszát
Amikor a Pick leendő zöldmezős beruházásának telkét közművesítik, nemcsak a húsipari cég igényei szerint teszik ezt az érintettek, figyelembe veszik az ELI mellett felépítendő tudományos parkét is. A négysávossá bővített sztrádafelhajtónak pedig minden szegedi örülhet - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintaz idén megindulhat az infrastruktúra-tervezés, és erre a központi költségvetésből kapunk is forrást – mondja Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester. Ez három szereplőt érint, az útépítő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-t, az Ativiziget és Szeged várost, a vízhálózat bővítésével ugyanis az önkormányzati vagyon gyarapszik. Az alpolgármester úgy tudja, erről a körülbelül félmilliárd forintos fejlesztési tervezésről hamarosan kormányhatározat születhet. További részletek ITT olvashatók.

(Kiemelt kép: Török János)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.