Meteor

Kapunk hideget, meleget és esőt is a hétvégén

Kapunk hideget, meleget és esőt is a hétvégén

2019. március 16., szombat
Kapunk hideget, meleget és esőt is a hétvégén

A hosszú hétvégén változékony időjárásra lehet számítani Szegeden. Hideg nem lesz, eső pedig csak szombaton fordulhat elő, vasárnap pedig akár pólóban is sétálhatunk.

Szombaton a viharossá fokozódó ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen bújik elő a nap. 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. Vasárnap fátyolfelhők szűrik a márciusi napsütést, eső nem lesz. 17 és 22 fok közé melegszik a levegő. A DNy-i szél erős lesz. Szombaton melegfront érkezik térségünkbe. Az arra érzékenyek migrént, fáradékonyságot, alvászavart tapasztalhatnak. Az erős szél tovább fokozza a tüneteket, emellett ingerlékenység és nyugtalanság léphet fel. A változékony idő vérnyomás-ingadozást és keringési panaszokat okoz, az idősek és krónikus betegek lehetőség szerint kerüljék a fizikai terhelést. Vasárnap nem lesz front a térségünkben.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.