Közélet

Melyik a legkátyúsabb út Szegeden? Szavazzon!

Melyik a legkátyúsabb út Szegeden? Szavazzon!

2019. március 14., csütörtök
Melyik a legkátyúsabb út Szegeden? Szavazzon!

Nagy útfelújítás előtt áll az önkormányzat, tavasszal újabb utcákat újítanak fel. Ön szerint melyik utcára szorul rá leginkább, hogy felújítsák? Szavazzon, vagy mondja el kommentben a véleményét!

Szentháromság utca

Szerkesztőségünk tagjai sokat fordulnak meg ebben az utcában, hiszen az irodánk is itt található. Városszerte sokan panaszkodnak a Szentháromság utca úttestjére, jócskán kiérdemelte a gyűrött útburkolat a felújítást, ezt hamarosan eszközöli is az önkormányzat.

Csongrádi sugárút

Hosszan vezet a városból a forgalmas sugárút az autópálya felé, nagyobb teherjárművek is róják ezt az utat, a kisebb személyautók pedig végigkattogják a Csongrádit. Ez az út a Szent István tértől kezdve a Magyar Közút Nonprofit Kft. kezelésében áll.

Belvárosi híd

Sokan használják, sokan is panaszkodnak rá, hogy nem a legjobb minőségű az aszfalt. A hídon reggelente és a délutáni csúcsforgalomban szinte moccanni sem lehet, az alkalmi munkálatok pedig minden esetben befolyásolják a belváros forgalmát, így az átfogóbb útburkolati felújítás is sok bosszúsággal járna.

Nagykörút

Az egyik legforgalmasabb útvonala a városnak, a teherforgalom is gyakran igénybe veszi. Nemrégiben

felújították a Mars tér környékén a Moszkvai körutat

, de a Bécsi körúton és a Petőfi sugárút közelében tekintélyes nyomvonalak nehezítik a közlekedést.

Vitéz utca

Már-már kortárs művészeti alkotásnak is lehet tekinteni a Tisza Lajos körút felújításakor kerülőútvonalként feltüntetett utcát, úgy be van kockázva a kátyújavításokkal. Ennek a felújítására nem kell sokat várni, ugyanis a Szentháromság utca és a Petőfi sugárút közti szakaszt a tavasszal újítják fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.