Melyik a legkátyúsabb út Szegeden? Szavazzon!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy útfelújítás előtt áll az önkormányzat, tavasszal újabb utcákat újítanak fel. Ön szerint melyik utcára szorul rá leginkább, hogy felújítsák? Szavazzon, vagy mondja el kommentben a véleményét!

Szentháromság utca

Szerkesztőségünk tagjai sokat fordulnak meg ebben az utcában, hiszen az irodánk is itt található. Városszerte sokan panaszkodnak a Szentháromság utca úttestjére, jócskán kiérdemelte a gyűrött útburkolat a felújítást, ezt hamarosan eszközöli is az önkormányzat.

Csongrádi sugárút

Hosszan vezet a városból a forgalmas sugárút az autópálya felé, nagyobb teherjárművek is róják ezt az utat, a kisebb személyautók pedig végigkattogják a Csongrádit. Ez az út a Szent István tértől kezdve a Magyar Közút Nonprofit Kft. kezelésében áll.

Belvárosi híd

Sokan használják, sokan is panaszkodnak rá, hogy nem a legjobb minőségű az aszfalt. A hídon reggelente és a délutáni csúcsforgalomban szinte moccanni sem lehet, az alkalmi munkálatok pedig minden esetben befolyásolják a belváros forgalmát, így az átfogóbb útburkolati felújítás is sok bosszúsággal járna.

Nagykörút

Az egyik legforgalmasabb útvonala a városnak, a teherforgalom is gyakran igénybe veszi. Nemrégiben felújították a Mars tér környékén a Moszkvai körutat, de a Bécsi körúton és a Petőfi sugárút közelében tekintélyes nyomvonalak nehezítik a közlekedést.

Vitéz utca

Már-már kortárs művészeti alkotásnak is lehet tekinteni a Tisza Lajos körút felújításakor kerülőútvonalként feltüntetett utcát, úgy be van kockázva a kátyújavításokkal. Ennek a felújítására nem kell sokat várni, ugyanis a Szentháromság utca és a Petőfi sugárút közti szakaszt a tavasszal újítják fel.

Ön szerint melyik a legkátyúsabb utca?

  • Szentháromság utca (9%)
  • Csongrádi sugárút (28%)
  • Belvárosi híd (14%)
  • Nagykörút (18%)
  • Vitéz utca (9%)
  • Egyéb (megírom kommentben) (23%)
Betöltés ... Betöltés ...
Előző sztori

Lefejelte vitapartnerét egy szegedi férfi

Következő sztori

Március 15-i megemlékezés a Petőfi szobornál

Legutóbbi hasonló cikkek