Közélet

Komoly következményei lehetnek a vásárhelyi lakásbotránynak

Komoly következményei lehetnek a vásárhelyi lakásbotránynak

2019. március 13., szerda
Komoly következményei lehetnek a vásárhelyi lakásbotránynak

Az elemző szerint súlyos morális kérdéseket vet fel a szocialista képviselő, Nagy Ernő nevéhez kötődő ingatlanügy. A képviselő lemondásával kapcsolatban több forgatókönyvet vázolt fel Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója, aki szerint az ilyen zűrös ügyek a bort ivó, és vizet prédikáló Márki-Zay Péter még meglévő politikai hitelességét is felmorzsolhatják - írja a promenad.hu.

A lap cikke emlékeztet, hogy már két hete borzolja a kedélyeket az az országos sajtót is élénken foglalkoztató vásárhelyi ingatlanügy, amelyben a Fidesz már feljelentést is tett. A kormánypárt képviselői korrupciós botrányról beszélnek. Azt állítják, a helyi szabályozást áthágva, többmilliós kedvezménnyel juttatta főtéri önkormányzati lakáshoz a polgármester bizalmasának számító MSZP-s képviselő, a lakásügyi testületet is vezető Nagy Ernő lányát a Márki-Zay Péter irányította hódmezővásárhelyi önkormányzat. Nagy Ernő hétfőn bejelentette, lánya visszalép a vásárlástól, amit a Fidesz beismerő vallomásnak tekint, és továbbra is a szocialista politikus lemondását követeli. Márki-Zay kedden annyit elismert, kisebb szabálytalanságok történhettek, de a visszaéléseket tagadja. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.