/

Így változik a forgalmi rend Makón a nemzeti ünnepen

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségek miatt Makón ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

Az Úri utca Polgármesteri Hivatal előtti szakasza, a 43. számú főút körforgalmi kihajtójától a Rudnay Gyula utcáig tartó szakaszán teljes zárás lesz érvényben március 14-én 8 órától március 15-én 16 óráig.

Március 15-én 8 órától 13 óra közötti időszakban a Széchenyi téren, a Polgármesteri Hivatal előtti körforgalom teljes terjedelmében lezárásra kerül. Az Úri utcai lezárás kiegészül a Hunyadi utcai kihajtó zárásával, valamint a 43-as számú főút Kazinczi és Csanád vezér tér közötti szakaszának lezárásával. A zárás időtartamára terelőtáblák adnak tájékoztatást a lehetséges kerülőutakról

Az átutazó forgalom táblákkal történő terelése az alábbi útvonalakon lesz biztosított:

A Nagylak felől érkezők esetében a 43-as számú főút Erdei Ferenc téri körforgalmától – Batthyány utca – Kálvin utca közbeiktatásával a Szent János téri körforgalomig, majd ott vissza a 43-as számú főútra.

A Szeged irányából érkezőknek a Széchenyi téri körforgalomtól – Csanád vezér tér – Kossuth utca – Vásárhelyi utca – Justh Gyula utca – 430. számú főút útvonalon.

Az érintett terület ITT megtekinthető.

 

 

Előző sztori

Március 15-i megemlékezés a Petőfi szobornál

Következő sztori

Kenőpénzekkel hozta kapcsolatba Botka Lászlót, a polgármester azóta is mélyen hallgat