Hírzóna

Így változik a forgalmi rend Makón a nemzeti ünnepen

Így változik a forgalmi rend Makón a nemzeti ünnepen

2019. március 14., csütörtök
Így változik a forgalmi rend Makón a nemzeti ünnepen

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségek miatt Makón ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

Az Úri utca Polgármesteri Hivatal előtti szakasza, a 43. számú főút körforgalmi kihajtójától a Rudnay Gyula utcáig tartó szakaszán teljes zárás lesz érvényben március 14-én 8órától március 15-én 16óráig. Március 15-én 8órától 13óra közötti időszakban a Széchenyi téren, a Polgármesteri Hivatal előtti körforgalom teljes terjedelmében lezárásra kerül. Az Úri utcai lezárás kiegészül a Hunyadi utcai kihajtó zárásával, valamint a 43-asszámú főút Kazinczi és Csanád vezér tér közötti szakaszának lezárásával. A zárás időtartamára terelőtáblák adnak tájékoztatást a lehetséges kerülőutakról Az átutazó forgalom táblákkal történő terelése az alábbi útvonalakon lesz biztosított: A Nagylak felől érkezők esetében a 43-as számú főút Erdei Ferenc téri körforgalmától – Batthyány utca – Kálvin utca közbeiktatásával a Szent János téri körforgalomig, majd ott vissza a 43-as számú főútra. A Szeged irányából érkezőknek a Széchenyi téri körforgalomtól – Csanád vezér tér – Kossuth utca – Vásárhelyi utca – Justh Gyula utca – 430. számú főút útvonalon. Az érintett terület

ITT

megtekinthető.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.