/

Így alakul a forgalom a hétvégén a megye határátkelőin

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata közlése alapján a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul Csongrád megyében március 22-24. között.

Röszkén pénteken a kilépő irányban a buszok és a személygépjárművek tekintetében 30-90 perces várakozás kialakulásával számolnak. Vasárnap elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-90 perc várakozás alakulhat ki. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban.

Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és Röszkén a hétvégén elsősorban belépő irányban 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban.

Csanádpalotán pénteken és szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban akár 60-180 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében – elsősorban belépő irányban – 30, esetenként 60 perces várakozással kalkulálnak. A buszforgalom vonatkozásábanesetében a hétvégén esetenként be- és kilépő irányban 30-60 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon a személygépjárművek esetén akár 15-30 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 30-120 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron a személyforgalomban szombaton és vasárnap esetenként 15-30 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Előző sztori

Jogerős: marad a rács mögött a bérgyilkos Magda Marinko

Következő sztori

Lekapcsolták Magyarországon az Iszlám Állam egyik vezetőjét