Sport

Hazai pályán botlott a SZEOL - galéria

Hazai pályán botlott a SZEOL - galéria

2019. március 31., vasárnap
Hazai pályán botlott a SZEOL - galéria

A SZEOL SC gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Rákosmentével az NB III. Közép csoportjának 21. fordulójában. A játéknap másik szegedi érdekeltségű találkozóján a Szeged-Grosics Akadémia 1-0-ra legyőzte a Dabast.

Sérülések és eltiltások nehezítették Siha Zsolt dolgát a Rákosmente elleni összecsapás előtt: Ondrejóra, Grünvaldra és Ráczra sem számíthatott a szegediek mestere. Az első félidőben kiegyenlített mezőnyjáték zajlott a pályán, összesen két említésre méltó esemény történt. Kicsivel több, mint negyed óra telt el a találkozóból, amikor feljegyezhettük ez első lehetőséget: egy oldalról elvégzett szabadrúgást követően, Villányi néhány centivel a kapu mellé fejelte a labdát. A félidő legnagyobb lehetősége a hazaiak előtt adódott: Gál remekül szerzett labdát a félpályánál, majd Péternek továbbított, aki a szélen üresen érkező Beretkát játszotta meg, a szegediek ideiglenes csapatkapitánya azonban tíz méterről nem találta el a kaput. A második felvonásban sem változott a játék képe, leginkább a küzdelem dominált a pályán. Az 55. percben Péter ugyan bevette az ellenfél kapuját, a játékvezető azonban les címén érvénytelenítette a találatot. A hátralévő bő félórában nem forogtak veszélyben a kapuk. A SZEOL SC akárcsak

néhány hete a Budapest Honvéd II. ellen,

ezúttal is egy küzdelmes mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán.

NB III. Közép csoport, 21. forduló

SZEOL SC - Rákosmente KSK 0-0

Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Hanyecz Bence (Flinta Zoltán, Vrbovszki Pál).

SZEOL SC:

Leindler - Gajág, Pócs, Beretka (Makszimovics 67.), Tomisics, Gajda (Kéri 64.), Horváth P., Forró, Kozics, Gál, Péter (Kalmár 64.). Vezetőedző: Siha Zsolt.

Rákosmente KSK

:Ordasi - Simita, Horváth G., Balaskó, Kokenszky, Aranyos, Korozmán (Horváth B. – a szünetben), Villányi, Vattai, Kiss D. (Bányai 86.), Lovász (Lucz 83.). Vezetőedző: Gálvölgyi István.

Siha Zsolt, a SZEOL SC vezetőedzője:

- Rengeteget tettünk a győzelemért, de úgy látszik mégsem eleget. Sajnos a támadó harmadban idegesen, és pontatlanul játszottunk. Öt meccs alatt mindössze hat pontot gyűjtöttünk, rendkívül csalódott vagyok emiatt. A forduló másik szegedi érdekeltségű találkozóján, a Szeged-Grosics Akadémia Andorka Péter góljával 1-0-ra legyőzte a Dabast a gyulai Grosics Akadémián.

Szeged-Grosics Akadémia - FC Dabas 1-0 (1-0)

Gyula, Grosics Akadémia, vezette: Veizer Roland (Kövér Tamás, Szabó Ferenc Szilárd).

Szeged-Grosics Akadémia:

Alekszics - Tóth G., Germán, Pászka, Zvara, Farkas M., Cigan, Oláh, Erdei, Achim, Andorka. Csere: Szántai, Hegedűs M., Coroian, Máté, Moga, Zabari, Manga. Vezetőedző: Joao Janeiro.

FC Dabas:

Scheilinger - Molnár S., Molnár P., Csendes, Szántó, Sándli, Balanescu, Crkvenjakov, Erős, Fritz, Eördögh. Csere: Szenes, Fitos, Erős, Csepregi, Sebestyén, Kiss D., Seregy. Vezetőedző: Erős Károly.

Gól:

Andorka.

Kovács Ferenc képgalériája a SZEOL SC - Rákosmente KSK mérkőzésről:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.