Hírzóna

Áramszünet lesz márciusban, Szegeden több utcában

Áramszünet lesz márciusban, Szegeden több utcában

2019. március 2., szombat
Áramszünet lesz márciusban, Szegeden több utcában

Az NKM transzformátorállomások karbantartását végzi Szegeden

Az NKM áramszolgáltatója karbantartást végez egyes transzformátor állomásokban márciusban, ezzel egy időben folytatja a kisfeszültségű villamoshálózaton az elavult oszlopok cseréjét. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása az oszlopcserék helyszínén pedig a kivitelezés ideje alatt időszakosan a forgalom zavartatására is számítani lehet.

A munkák idején időszakos áramszünet lesz márciusban, Szegeden több utcában. AzNKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink awww.nkmaram.huoldalon az Online ügyfélszolgálat/ Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.