Sport

A Röpke ellen folytatja az SZRSE

A Röpke ellen folytatja az SZRSE

2019. március 1., péntek
A Röpke ellen folytatja az SZRSE

A Szegedi RSE női felnőtt csapata a kecskeméti Röpke ellen folytatja az NB II-es rájátszást. Tátrai Sándor együttese a megszokottal ellentétben ezúttal nem szombaton, hanem pénteken lép pályára a Lila iskolában.

Az idei szezont a kecskemétiek ellen kezdte a Szegedi RSE női csapata, akkor 3:1-es vereséget szenvedett a Tisza-parti gárda. A papírforma alapján most is a Röpke számít esélyesnek, ugyanakkor a szegedi játékosok kettőzött erővel készülnek a közelgő összecsapásra: - Mindig nagyon várom a Kecskemét elleni mérkőzéseket. Ellenük mindig kettőzött erővel készülünk, hiszen nagyon jó meccseket szoktunk játszani egymás ellen. A tavalyi szezonban is már ellenfelek voltunk, így nem ismeretlen a játékstílusuk. Két játékosuk gyengeségeit pedig pontosan ismerjük, hiszen tőlünk igazoltak át – nyilatkozta Dr. Fürdök Nóra, a Szegedi RSE játékosa

a klub honlapjának.

A megszokottal ellentétben ezúttal nem szombaton, hanem pénteken, 18 órakor lépnek pályára a röplabdás lányok a Lila iskola tornatermében. (Kiemelt kép: szegedvolley.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.