Közélet

A mérnökök voltak a legkapósabbak a szegedi állásbörzén

A mérnökök voltak a legkapósabbak a szegedi állásbörzén

2019. március 12., kedd
A mérnökök voltak a legkapósabbak a szegedi állásbörzén

A legtöbb cég mérnököket keresett leendő munkatársnak kedden a szegedi egyetemi állásbörzén, de kapósak voltak az informatikusok is. A végzős diákok bőven válogathattak az ajánlatok között, a tanulmányaikat folytatók közül sokan már a nyári gyakorlati helyet keresték - írja körképében a Délmagyar.

A lap cikke szerintkedden ismét várta az SZTE Tavaszi Állásbörzéje a TIK-be az egyetem hallgatóit, diplomásait, és mindenkit, aki tájékozódni akart munkalehetőségekről, gyakorlati helyekről. A régió legnagyobb álláskeresési fórumán közel 70 kiállító, köztük regionális vállalkozások, az ország legnagyobb cégei, valamint munkaerő-közvetítők várták az érdeklődőket. A látogatók közvetlenül a vállalatok szakembereitől informálódhattak, hogy a munkaadók milyen elvárásokat támasztanak az álláskeresőkkel szemben. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Török János)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.