Közélet

Titokzatos művész festi a fákat Szegeden

Titokzatos művész festi a fákat Szegeden

2019. február 22., péntek
Titokzatos művész festi a fákat Szegeden

Egyre több szegedi bukkan fákon készült festményekre. A Szegeden láttalak Facebook csoportba feltöltött képek szerint láttak ilyet Móravárosban és Újszegeden is. A Facebook közösség is a művész nevére kíváncsi, azt ugyanis továbbra is homály fedi.

A Facebook-poszt szerint egy eddig ismeretlen művész fest képeket a móravárosi és újszegedi fákra, de a kommentelők többségének tetszenek a művek.

A hozzászólásokból leszűrhető, hogy sokakat érdekel, hogy vajon környezetbarát festékkel készülnek –e a „festmények”, vagy esetleg olyannal, ami árt a fáknak. Egy biztos, sétálgatás közben jóleső látványt nyújtanak, és mindenki felkapja a fejét, ha a Fraknói út végénél, vagy a Nemes Takács utcában jár, ugyanis arrafelé biztosan lehet ilyen kreatív művekkel találkozni.

Kérdéseinket elküldtük a Szegedi Környezetgazdálkodási és Nonprofit Kft-nek, hogy a festmények árthatnak –e a fáknak, amint válaszolnak frissítjük a cikket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.