Közélet

Milliárdos fejlesztési javaslattal áll elő a vásárhelyi Fidesz

Milliárdos fejlesztési javaslattal áll elő a vásárhelyi Fidesz

2019. február 5., kedd
Milliárdos fejlesztési javaslattal áll elő a vásárhelyi Fidesz

Három javaslattal áll majd elő a Fidesz-frakció a pénteki vásárhelyi közgyűlésen, ahol az egyik legfontosabb a költségvetés elfogadása lesz - írja a promenad.hu.

Február 8-án tartja idei első rendes ülését a vásárhelyi képviselő-testület. A napirendi pontok között a 2019-es költségvetés elfogadása is szerepel, azaz most határozzák meg, hogy ebben az évben mennyi pénzből működhet és fejlődhet a város. A lap cikke szerinta többségi Fidesz-frakció három javaslattal él majd a közgyűlésen. Cseri Tamás képviselő elmondta, olyan elképzeléseik vannak, amelyek minden vásárhelyi életét pozitívan befolyásolják. – Az utóbbi években az országos mintához hasonlóan a városban is gazdaságfejlesztést tapasztalhattunk. Az iparűzési adó folyamatosan nőtt, a munkanélküliség gyakorlatilag megszűnt, és azt szeretnénk, hogy a versenyképesség továbbra is megmaradjon. Ezért azt terjesztjük elő, hogy az idei évtől a vállalkozások építményadóját 30 százalékkal csökkentsük– ismertette a képviselő. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.