Hírzóna

Magyarországra érkezik Orbán legádázabb ellensége, Ujhelyi István baráti szövetségese

Magyarországra érkezik Orbán legádázabb ellensége, Ujhelyi István baráti szövetségese

2019. február 14., csütörtök
Magyarországra érkezik Orbán legádázabb ellensége, Ujhelyi István baráti szövetségese

Budapestre érkezését követően elsőként a magyarországi szakszervezetekkel kezdeményezett találkozón vesz részt Frans Timmermans, az európai baloldal csúcsjelöltje, az Európai Bizottság első alelnöke –

tudta meg

a Magyar Nemzet. A holnapi találkozó apropója, a lap információi szerint, a rabszolgatörvény néven elhíresült túlóra-szabályozás, az esemény az MSZP és a Magyar Szakszervezeti Szövetség (Maszsz) közreműködésével szerveződik. A Magyar Nemzet megkereste Kordás Lászlót, a Maszsz elnökét, aki megerősítette a találkozó tényét, ám annak céljáról nem közölt részleteket. Frans Timmermans a Híradó.hu beszámolója szerint kampányolni és az MSZP hétvégi kongresszusára érkezik, ahol véglegesítik a párt európai parlamenti választási listáját. A portál megjegyzi, habár a holland politikust az elmúlt időszakban sokan bírálták amiatt, hogy az Európai Bizottság első alelnökeként pártatlannak kellene lennie, ő azonban energiái jelentős részét a baloldal melletti kampányra fordítja. A kormány álláspontja szerint Timmermans az európai bevándorláspártiak listavezetője, a brüsszeli szocialisták első embere egyben Soros György egyik legszorosabb szövetségese is.

Timmermanst Ujhelyi István is nagyon kedveli,

még közös sajtótájékoztatójuk is volt

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.