/

Ilyen lesz a forgalom a hétvégén a megye határátkelőin

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul a hétvégén Csongrád megyében.

Röszkén péntektől vasárnapig a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-60 perc várakozás is kialakulhat. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és Röszkén a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében elsősorban belépő irányban 30-60 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 60 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon a személygépjárművek esetén akár 30 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 60 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron a személyforgalomban szombaton és vasárnap 15-30 perc várakozással lehet számolni belépő irányban.

Előző sztori

Csongrád Megyei Paktum: A középiskolásokat szólítanák meg 2019-ben

Következő sztori

Botka László nyugodt lehet: majd’ 50 milliója van a bankban