Hírzóna

Ilyen lesz a forgalom a hétvégén a megye határátkelőin

Ilyen lesz a forgalom a hétvégén a megye határátkelőin

2019. február 1., péntek
Ilyen lesz a forgalom a hétvégén a megye határátkelőin

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul a hétvégén Csongrád megyében.

Röszkén

péntektől vasárnapig a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-60 perc várakozás is kialakulhat. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten

, valamint

Ásotthalmon

és

Röszkén

a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán

szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében elsősorban belépő irányban 30-60 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 60 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon

a személygépjárművek esetén akár 30 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 60 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron

a személyforgalomban szombaton és vasárnap 15-30 perc várakozással lehet számolni belépő irányban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.