Sport

Háromszoros román bajnokkal ikszelt a Szeged-Grosics

Háromszoros román bajnokkal ikszelt a Szeged-Grosics

2019. február 9., szombat
Háromszoros román bajnokkal ikszelt a Szeged-Grosics

A Szeged-Grosics Akadémia 0-0-ás döntetlent játszott a jelenleg a román harmadosztályban szereplő, háromszoros bajnok Rapid Bukarest csapatával.

Férfias és kemény küzdelmet igen, de gólt nem hozott a Szeged-Grosics Akadémia pénteki, törökországi felkészülési mérkőzése a háromszoros román bajnok Rapid Bukarest ellen. A jelenleg a harmadik ligában vitézkedő bukarestiek támadásait rendre jól szűrte meg a szegedi gárda, ugyanakkor a helyzetkihasználással a kék-feketék is hadilábon álltak. Ennek ellenére jól mutatott a pályán a csapat, lendületes, kellően agresszív játékot produkált a Szeged-Grosics Akadémia – derül ki a Szeged-Grosics Akadémia hivatalos honlapjának

beszámolójából.

Felkészülési mérkőzésen:

Szeged-Grosics Akadémia - Rapid Bukarest 0-0 Szeged-Grosics Akadémia: Szántai - Andorka, Zvara, Moga, Pászka, Tóth, Germán, Popin, Achim, Zabari, Orosz. Cserék: Alekszics, Manga, Horváth, Erdei, Farkas, Hegedűs, Oláh, Cigan.

Joao Janeiro:

- Lélekkel, nagy szívvel játszottunk ezen a mérkőzésen. Nagyszerű volt a hozzáállás, minden esetben a gólszerzés lehetőségét kerestük. Elégedett vagyok a csapatrészek közötti összhanggal, és örülök, hogy akkor is koncentráltan futballoztunk, amikor nem volt nálunk a labda. és Jó és kemény meccset játszottunk. (Kiemelt kép: SzegedMa archív)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.