/

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul február 22–24. között Csongrád megyében.

Röszkén pénteken a kilépő irányban a buszok és a személygépjárművek tekintetében 30-120 perces várakozás kialakulásával számolunk. Vasárnap, elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-120 perc várakozás alakulhat ki. A tehergépjárművek esetében akár 60-120 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és Röszkén a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban, elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán pénteken és szombaton, a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban akár 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében – elsősorban belépő irányban – 30, esetenként 60 perces várakozással számolunk. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 30 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon a személygépjárművek esetén akár 15-30 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 60 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron a személyforgalomban szombaton és vasárnap esetenként 15-30 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Előző sztori

Félidejéhez ért a zentai Történelmi Levéltár és az ÓNTE közös projektje

Következő sztori

Bemutatták Szegeden az Antall Józsefről szóló új könyvet