Közélet

Toroczkai számára is vállalhatatlan figura Márki-Zay Péter

Toroczkai számára is vállalhatatlan figura Márki-Zay Péter

2019. január 24., csütörtök
Toroczkai számára is vállalhatatlan figura Márki-Zay Péter

A politikus egy interjúban fejtette ki véleményét Hódmezővásárhely első emberéről. Szerinte Márki-Zay Péter nem a várossal foglalkozik, hanem a saját országos karrierjét építi - számol be a Vásárhely24.

A lap szerint a

Makó Híradó oldalán

megjelent cikk szerintahol Toroczkai Lászlóval, a Mi Hazánk Mozgalom elnökével beszélgettek. Pártja építése mellett a vásárhelyi polgármester is górcső alá került. – Márki-Zay Péter számomra politikailag egy vállalhatatlan figura, egyszerűen azért, mert ő annak a politikusnak a prototípusa, aki az elvtelenség megtestesítője. Senki nem tudja, hogy ő milyen elveket vall – jelentette ki. Hozzátette, róla, vagy a Mi Hazánk Mozgalomról lehet tudni, hogy egy nemzeti párt, hiszen világosan elmondták, melyik oldalon állnak. –Márki-Zay Péter viszont az elvtelenség, az opportunizmus mintapéldája, akiről egyszerűen nem lehet tudni, hogy mit képvisel. Például fogalmam sincs, hogy a tömeges migrációval mit tenne. Ellentmondásos nyilatkozatokat hallottunk tőle ezzel kapcsolatban – emelte ki. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.