Szórakozás

Szegedi dal is kijuthat az idei Eurovíziós Dalfesztiválra

Szegedi dal is kijuthat az idei Eurovíziós Dalfesztiválra

2019. január 25., péntek
Szegedi dal is kijuthat az idei Eurovíziós Dalfesztiválra

Szegedi dal is versenyez az idei Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. Hajdu Klára a szombati adásban mutatkozik be saját szerzeményével, amelyet párja, Szakonyi Milán hangszerelt - írja a Délmagyar.

Idén 416 dalból választották ki azt a 30 szerzeményt, amely televíziós műsorban versenghet azért, hogy hazánkat képviselje az Eurovíziós Dalfesztiválon. Egy szegedi jazzénekesnő első saját dala is bekerült a legjobbak közé: Hajdu Klára szombaton mutatkozik be a Duna Televízióban és a Duna Worldön sugárzott élő show-műsorban, A Dalban. – Már az is nagy megtiszteltetés, hogy több száz szerzemény közül kiválasztották az enyémet – beszélt érzéseiről Hajdu Klára, aki 15 éve az első Megasztárban tűnt fel, azóta pedig sikeres és elismert dzsesszénekesnő vált belőle. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.