Közélet

Mi legyen az új szegedi uszoda neve?

Mi legyen az új szegedi uszoda neve?

2019. január 29., kedd
Mi legyen az új szegedi uszoda neve?

A szegediek javaslatát várja az önkormányzat az új fedett uszoda elnevezésére. A koordinációért felelős városi cégtől azt is megkérdezte a Délmagyar, hogy az ütemterv szerint haladnak-e a munkálatok, egyértelmű választ azonban nem kaptak.

A szegediek javaslatait várja az önkormányzat a most épülő fedett uszoda elnevezésére. Ahogy a Szent-Györgyi Albert Agóra, a Móra Ferenc híd és a Napfényfürdő esetében, itt is a város lakosságára bízták, mi legyen a neve a létesítménynek. Két fordulóban keresik a komplexum nevét, első lépésben március közepéig egy kérdőív segítségével várják a szegediek ötleteit. Az eddigi tapasztalatok alapján több ezer szavazatra számítanak – tudtuk meg a Szeged Pólus NKft. közleményéből. Az erre vonatkozó űrlapot a napokban juttatják el a szegediek postaládájába, amely egyébként a szegedvaros.hu oldalon is kitölthető. A javaslatok közül egy köztiszteletben álló személyekből alakult zsűri kiválaszt három vagy öt nevet, ezekről tavasszal, a második körben ismét szavazhatnak majd a szegediek. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Frank Yvette)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.