Közélet

Kezdődnek a központi írásbeli felvételi vizsgák

Kezdődnek a központi írásbeli felvételi vizsgák

2019. január 14., hétfő
Kezdődnek a központi írásbeli felvételi vizsgák

Szombaton 10 órakor kezdődnek a központi írásbeli felvételi vizsgák az érintett 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokban, valamint a kilencedik évfolyamra és az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezők számára az érintett intézményekben - írja a Magyar Idők.

A lap összeállításából kiderül, hogy a pótfelvételi január 24-én lesz, az eredményeket pedig február 7-én hirdetik ki. Azok a tanulók írhatnak pótlólag központi vizsgát, akik alapos, nekik fel nem róható ok miatt nem tudtak részt venni a vizsgán a hivatalos időpontban. A szóbeli meghallgatások február 21-én kezdődnek és egészen március 14-ig tartanak majd. Azt, hogy kit hova vettek fel, április 30-án tudják meg a jelentkezők, az általános iskoláknak is ekkor küldik ki az erről szóló tájékoztatót. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.