Hírzóna

Telefonra cserélte a lopott fűrészt és fűkaszát egy csongrádi fiatal

Telefonra cserélte a lopott fűrészt és fűkaszát egy csongrádi fiatal

2018. december 27., csütörtök
Telefonra cserélte a lopott fűrészt és fűkaszát egy csongrádi fiatal

A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy helybeli fiatallal szemben, aki motoros fűrészt és benzines fűkaszát lopott egy ingatlanból. A felételezett elkövető telefonra cserélte az eltulajdonított szerszámgépeket.

A fiatalkorú szeptember 27-én reggel vitte el a motoros fűrészt a csongrádi családi házból. A gyanúsított ezt egy 56 éves férfival mobiltelefonra akarta cserélni, aki kikötötte, hogy csak akkor megy bele az üzletbe, ha a fiatal még egy szerszámgépet lop mellé. A feltételezett elkövető még aznap egy benzines fűkaszát is eltulajdonított az ingatlanból, így létrejöhetett az üzlet. A bejelentéstől számított két órán belül azonban a helyi körzeti megbízott az adatgyűjtés alapján azonosította, majd elfogta a fiatalkorút. Az őt felbujtó férfit is előállították. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az eltulajdonított szerszámgépeket lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak. A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, majd az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.